Rudens ēdieni, receptes, gatavo  - Žurnālā Rudens Ēdieni piedāvājam 70   sāļu un saldu ēdienu recepšu, ko gatavot   rudens sezonā no vietējiem dārzeņiem un   augļiem, – gan dažādas dārzeņu un   pākšaugu zupas, gan pildītus dārzeņus,   dārzeņu sacepumus, sautējumus un   pīrāgus.

 - Tāpat arī piedāvājam rudens ogu un   augļu desertus, kūkas, pankūkas,   piemēram, leģendāro avīzes The New   York Times plūmju kūku, Parīzes   olimpiādes iedvesmotos šokolādes   mafinus.

 - Tie, kam patīk pašiem cept dažādas   maizītes, izdevumā atradīs lielisku,   pārbaudītu fokačas recepti, scones   brokastu maizītes, kā arī Brikleinas   beigeļu receptes mājas variantu.

 Iegādājies žurnālu preses tirdzniecības   vietās visā Latvijā vai šeit!