Iznācis jauns speciālizdevums "Konservējam"!
* Žurnāls "Konservējam" piedāvā 70 recepšu vasaras un rudens konservēšanai – sākot no rabarberiem un zemenēm, beidzot ar kabačiem, galda bietēm, kāpostiem.
* Tostarp atradīsit vairāk nekā 12 recepšu dažādiem gurķu konserviem – gan mazsālītiem un pikantiem ātrai ēšanai, gan dažādi marinētiem ziemas sezonai.
* Žurnāls piedāvā ķiršu, zemeņu un citu ogu kompotus, kas gatavoti pēc vecmāmiņu receptēm; pikantus un saldus ievārījumus, sagataves ziemas zupām.
* Žurnālā atradīsit arī padomus blanšēšanā, marinēšanā, pasterizēšanā.
Iegādājies žurnālu preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai šeit!