Ar piparkūku, štovētu kāpostu, tikko no cepeškrāsns izņemta cepeša kraukšķīgās garoziņas smaržu pie lasītājiem dodas jaunais speciālizdevums Svētku galdam!
Žurnālā Svētku galdam atradīsit vairāk nekā 60 recepšu, kas domātas tieši gatavošanai svētku sezonā – sākot no Pirmās Adventes, Ziemassvētku gaidīšanas laika, beidzot ar Zvaigznes dienu un citiem svētkiem ziemas sezonā.
Kamēr vien ārā ir sniegs un aukstums, jebkuru svētku galdā iederēsies sautēti kāposti, zirņi, cepeši. Žurnāls piedāvā gan tradicionālās receptes, gan arī to mūsdienīgās versijas – sautētus sarkanos kāpostus, pelēko zirņu falafelu, turku zirņu sautējumu. Daļa no šiem ēdieniem ir veģetāri.
Tāpat arī līdzās mājputnu, jēra un citiem cepešiem žurnālā atradīsit veģetāru lēcu cepeti, veģetāro velingtonu ar sēnēm.
Uzkodu galdam piedāvājam gan pīrādziņus, gan pastēti, gan jūras velšu salātus. Klasisku vērtību cienītājiem – tradicionālos Valmieras un Rūjienas salātus.
Un, protams, dažādas svētku kūkas, kēksus, cepumus.
Speciālizdevumu iegādājies preses tirdzniecības vietās vai www.ekiosks.lv