Žurnālā atradīsiet 60 sezonālas receptes, ko gatavot tieši vasaras sezonā:
*Dārzos ienākas zemenes, avenes, ķirši, mellenes, plūmes, aprikozes, kā arī citas ogas un augļi – tie lieliski bagātina un papildina desertu, kūku, pīrāgu, sacepumu garšu.
*Vienlaikus sākas sezona arī vietējiem kabačiem, tomātiem, zirņiem, ziedkāpostiem, jaunajiem kartupeļiem, tāpēc žurnālā piedāvājam recepšu sadaļu arī sāļajiem pīrāgiem un sacepumiem.
*Papildus receptēm atradīsit arī idejas un ieteikumus, ko gatavot no upenēm, ērkšķogām, jāņogām; kā uzcept sāļo groziņu kišu. Ja ievērosiet dažas pamatlietas, tas nebūs grūtāk kā uzsmērēt sviestmaizi.
Iegādājies preses tirdzniecības vietās vai www.ekiosks.lv!