Sezonas vidū, kad dārzos un tirgos pieejams visplašākais augļu un dārzeņu klāsts, tos sagatavot ziemai Jums palīdzēs jaunais žurnāls "Konservējam vasarā".
Žurnālā atradīsiet vairāk nekā 70 konservēšanas receptes augļiem, ogām un dārzeņiem. Gan klasiku - piemēram, mazsālītus gurķīšus un tomātus želejā, gan tradicionālas vērtības, piemēram, dažādas saldās un "vīriešu zaptes", dārzeņu salātus un marinējumus, gan arī neparastākus garšu un produktu salikumus - piemēram, aveņu ievārījumu ar apelsīniem, jāņogu ievārījumu ar banāniem, saldus un pikantus kabaču, tomātu ievārījumus ar rozīnēm, kanēli, medu, čili.
Dažās receptēs tradicionālais galda etiķis tiek aizvietots ar baltvīna, ābolu vai balzametiķi, tā ziemas konservējumiem iegūstot jaunu garšas niansi.
Speciālizdevumu var iegādāties preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai www.ekiosks.lv