Iznācis speciālizlaidums "Rudens un ziemas dārzeņu ēdieni"

 

 

 

Žurnālā atradīsiet 70 gardas receptes garšīgiem, viegli pagatavojamiem rudens/ziemas sezonas ēdieniem:

- zupām, biezzupām, mērcēm;

- sacepumiem un sautējumiem;

- biezeņiem un biezputrām;

- marinējumiem un ievārījumiem;

- saldiem un sāļiem pīrāgiem;

- pankūkām un kūkām;

- mafiniem un cepumiem.

 

Šo ēdienu gatavošanā kā viena no galvenajām sastāvdaļām izmantoti rudens dārzeņi - ķirbji, kartupeļi, kāļi un rāceņi, kāposti, burkāni, galda bietes, baklažāni, sīpoli. Līdz ar to ēdieni neizmaksā dārgi, un sastāvdaļas viegli pieejamas veikalos, tirgos, pagrabos.

 

Pērc ekiosks.lv un preses tirdzniecības vietās visā Latvijā!