Speciālizdevums MAKARONU ĒDIENI

Abonē šeit!

Vakaros no pirmdienas līdz piektdienai nav nekā vienkāršāka, kā uzvārīt makaronus, ko pasniegt kopā ar kādu gardu mērci.

Bet, izvēloties īpašākas sastāvdaļas, makaroni var pārtapt arī svētku maltītē vai aukstā veidā - salātos, ko var ēst gan vēlajās brokastīs vai launagā, gan ņemt līdzi pusdienu kārbā uz darbu.
Izdevumā atradīsiet 70 makaronu ēdienu receptes gan pirmsalgas dienai, gan svētku galdam.

Piedāvājam receptes ziemas beigām un agrā pavasara sezonai:
*Makaroni zupās, sacepumos, salātos, ar mērcē, lazanjā.
*Makaroni ar sēnēm, gaļu, sieru, dārzeņiem, jūras veltēm un garšaugiem.
*Padomi, kā pareizi makaronus gatavot.

Izdevums pieejams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

 

 

Solvita Smiļģe
Izdevumā atradīsiet 70 makaronu ēdienu receptes gan pirmsalgas dienai, gan svētku galdam. Piedāvājam receptes ziemas beigām un agrā pavasara sezonai!